divendres, 4 de gener del 2019

SORTIDA A BARCELONA EL 20 DE DESEMBRE

El 20 de desembre l'alumnat d'arts plàstiques de 1r i 2n de batxillerat, acompanyat de les seves professores Lídia Pérez i Montse Martínez, van visitar el Pavelló Mies van der Rohe, l'exposició sobre Toulouse Lautrec al Caixafòrum, i la mostra d'art cinètic de La Pedrera, a Barcelona.

El dia va començar molt bé, amb una primera parada per a esmorzar als jardins de davant del Pavelló. Tot seguit ens hi vam dirigir, per a fer una breu contextualització i descobrir els diversos espais, colors, materials i textures. L'alumnat va treure les seves llibretes d'artista per posar-se a dibuixar algunes parts, per tal de copsar allò que més li interessava. Creuant el carrer hi ha el Caixafòrum. Allà teníem una visita comentada sobre l'exposició Toulouse-Lautrec i l'esperit de Montmartre. Es donava el cas que els nostres estudiants de 2n havien tornat, feia poc, de París, i van poder complementar el que havien vist allà sobre aquest artista, amb el que el Caixafòrum els podia oferir.

Cap al migdia, vam anar al centre de Barcelona, a dinar. A les 16:00 h ens esperaven a La Pedrera, on teníem una cita amb l'exposició Obres obertes. L’art en moviment, 1955-1975. Va suposar una mostra molt divertida, on l'alumnat va poder interactuar amb les diverses peces que jugaven amb la percepció visual i el moviment. En conjunt va ser un dia molt profitós. Tot seguit us mostro algunes fotos...












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada