diumenge, 27 de gener del 2019

VISITA TALLER AL MUSEU D'ART MODERN DE TARRAGONA

El dilluns 21 de gener, els alumnes de 2n de batxillerat de Dibuix Artístic, acompanyats de les seves professores, Montse Martínez i Aida Nogués, van visitar el Museu d'Art Modern de Tarragona, per a dur-hi a terme la 2a part d'un projecte de col·laboració que s'ha realitzat al llarg del mes de novembre a l'Institut Jaume I de Salou. Aquest projecte, amb el nom de  Reinterpretant Julio Antonio: La Síndrome de Stendhal, pretén treballar la síndrome d'Stendhal, a partir dels dibuixos de Julio Antonio, i suposa una excusa perquè l'alumnat experimenti amb un llenguatge propi i conegui de prop el treball d'un  museu dedicat a l'art modern i contemporani, així com la tasca del seu equip pedagògic i dels artistes de la província de Tarragona, implicats. Per a saber més sobre aquest projecte, podeu xafardejar la 1a fase desenvolupada al centre en aquest enllaç: Projecte Julio Antonio/ Stendhal

La visita es va allargar al voltant de tres hores. En una primera l'alumnat va ser rebut a la sala d'actes del museu, on van conèixer la Marisa i la Núria, les dinamitzadores de l'equip pedagògic, que van presentar la figura de Julio Antonio, i el projecte que el mateix museu ha treballat en relació a la síndrome d'Stendhal amb els artistes de l'entorn. Després, ens van guiar en una visita per les sales principals, i finalment, l'alumant va tenir un temps i un espai per a acabar la seva proposta.

El 18 de març es farà una petita inauguració de l'exposició d'aquests treballs en el museu, que durarà al llarg de tota aquella setmana. Aviat us anirem ampliant aquesta notícia.

Us passo tot seguit un vídeo-resum de la jornada!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada